Werken als betrokken huishoudelijke hulp in Eindhoven

Werksterplus in Eindhoven is een jong bedrijf dat zich wil inzetten voor betrokken en kwalitatief goede hulp in de huishouding. Wij realiseren dit door een fijne werksituatie te creëren voor de mensen die voor ons werken. Je helpt mensen thuis met hun huishouding in diverse situaties. Soms geheel zelfstandig, soms in overleg met de klant. Is het voor jou belangrijk om zelf je tijd aan te kunnen geven waarop je wil werken? Wil je bij verdienen als student of als de kinderen naar school zijn of om welke reden dan ook?  Bij Werksterplus houden wij rekening met je. Het contact met de klant is erg leuk. Ook zijn er mogelijkheden om bij bedrijven aan de slag te gaan. Wil je werken bij Werksterplus worden? Neem dan vandaag nog contact op!

Benieuwd wat Werksterplus uit Eindhoven voor u kan betekenen? Neem direct contact met ons op.

*Verplicht

We gebruiken de informatie in dit formulier om contact met u op te nemen over uw vraag. Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens kunnen verzamelen en gebruiken voor de redenen die hierboven genoemd staan. *

Doelen die Werksterplus nastreeft

  • Werksterplus uit Eindhoven levert diensten met als doel het ontzorgen of overnemen van huishoudelijke taken. Als hulp bij Werksterplus zet je jezelf in om comfortabel leven en wonen voor de klant in stand te houden. 
  • Werksterplus wil dienstbaar zijn aan de mensen die via het bedrijf werk verrichten, zodat het werk zo comfortabel mogelijk kan worden uitgevoerd. Wij streven ernaar de werkomstandigheden zo optimaal mogelijk te maken voor de hulpen.
  • Indien mogelijk werken wij bij voorkeur met middelen die voor het milieu zo min mogelijk belastend zijn.

Wie zijn jouw klanten?

De klanten zijn heel divers. Je kunt komen bij mensen die zelf werken en graag thuiskomen in een schoon huis. Maar ook kan je bij ouderen terecht komen. Zij zijn vaak wel zelf thuis en dan is het belangrijk dat je goed met mensen om kunt gaan en respect hebt. De werkzaamheden kunnen aangepast worden op verzoek van de klant. Mogelijk kan er bij ouderen ook behoefte zijn aan andere diensten, zoals begeleiding naar het ziekenhuis, wandelen, gezelschap, koken, een praatje of een spelletje, enzovoort. Mocht je hiervoor belangstelling hebben, schrijf je dan in bijWerksterplus. Voor flexibele mensen hebben we incidentele klussen. Geef je op, zodat je hiervoor benaderd kunt worden.