Hulp en ondersteuning in de huishouding in Eindhoven

Heeft u het te druk met werk? Schiet uw huishouden erbij in? Of kunt u door omstandigheden wat minder zelf en u wilt wel graag iemand die u daarbij helpt? Werksterplus uit Eindhoven werft voor u een geschikte hulp, bemiddelt, werkt de hulp zo nodig in en blijft vervolgens voor u klaar staan voor vragen. Wij bieden diensten op maat en wij bieden hulpen die verzekerd zijn, wat mede de prijs bepaald.  Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken.

Hulp bij boodschappen

Terugkerend huishoudelijk werk

Wilt u elke week weer terugkeren in een schoon gepoetst huis? Vindt u het prettig om een zelfstandige, betrouwbare hulp te hebben die uw huis kent en weet wat er van hem/haar verwacht wordt? Ook hulp die u regelmatig ondersteund in afwisselende taken is mogelijk. We zoeken voor u de hulp die het beste bij u past.

Hulp bij schoonmaken

Incidentele of eenmalige hulp

Is het tijd voor de grote lenteschoonmaak, of heeft u een andere eenmalige of incidentele klus waarbij u graag wat hulp zou willen hebben? U gaat verhuizen en de nieuwe of de oude woning moet nog schoon? Werksterplus helpt u uit de brand. 

Schoonmaak bij verhuizing

Huishoudelijk werk en aanvullende werkzaamheden

Heeft u hulp in huis nodig bij meer dan schoonmaken? Ook voor deze aanvullende werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Zo kunt u denken aan (samen) boodschappen doen, het uitlaten van uw hond maar ook begeleiding naar uw dokter, therapeut of een andere sociale activiteit. Maak het uzelf gemakkelijk en laat u ontzorgen. Bespreek vandaag nog de mogelijkheden van Werksterplus.

Aangepaste diensten voor ouderen

Voor ouderen en mensen die om een andere reden meer hulp nodig hebben, leveren wij aangepaste diensten voor uw situatie. Begeleiding nodig naar het ziekenhuis? Gezelschap nodig of begeleiding voor een fijne wandeling? Heeft u iemand nodig die voor u de boodschappen doet of voor u kookt? Wij zorgen voor u en wij regelen het voor u. Neem direct contact op en bespreek wat u nodig heeft. 

Wilt u zelf aan de slag als huishoudelijke hulp bij Werksterplus? Bekijk hier de informatie voor hulpen.

Benieuwd wat Werksterplus uit Eindhoven voor u kan betekenen? Neem direct contact met ons op.

*Verplicht

We gebruiken de informatie in dit formulier om contact met u op te nemen over uw vraag. Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens kunnen verzamelen en gebruiken voor de redenen die hierboven genoemd staan. *